2010/ 11 Grækenland

Startside Startside

17. januar, mandag

Frost igen i nat, men ellers fint vejer - nåede op på 15 graders varme i løbet af dagen. Hos TravelScoot fik vi en rigtigt fin service af Hardy (opfinderen af TavelScoot), som straks vidste hvor fejlen var - en lille dims i motoren blev fjernet - og så både kørte den og lød som den skulle. Speedy fik sig nogle legekammerater her på pladsen, men da de opdagede at Erling havde godbidder ville de hellere være inde hos ham! Fint hundeområde lige uden for pladsen.  

18. januar, tirsdag

Vi tog motorvejen til Bad Waldsee, hvor vi ankom ved middagstid. Sagde goddag til HYMER-SERVICE og slog os ned på deres camperplads, hvor der er strømtilslutning. Var inde og shoppe i deres tilbehørsforretning - uha da det kan hurtigt koste!  

19. januar, onsdag

Så er det den store dag - Erwin skal have sin ansigtsløftning, så han kan smile igen. Lidt sne til morgen, men ikke noget der bliver liggende. Fik Erwin indskrevet på klinikken lidt før kl. 8.00 - og så blev han ført væk! Hymer stillede en kundebil til rådighed for os - skal bare betale benzinen. Vejret er ikke med os, men vi så lidt på byen - hyggelig - og kørte over og kiggede på HYMER-fabrikkerne og HYMER-museet, dog kun udefra - museet åbner til sommer. Ellers har vi kigget på alle deres HYMER-modeller - flotte og fristende, men vi er godt tilfredse med vores Erwin! Kl. 14.30 stod Erwin klar med et nyt glad smil - regningen blev betalt og vi drog ad sted nordpå - lidt sne - koldt - ved femtiden en truckerplads for natten.  

20. og 21. januar, torsdag og fredag

Turen hjem er gået glidende uden nogen særlig trafik - frostvejr begge dage og lidt snevejr den 20. jan. Overnattede på rasteplads. Vi var hjemme kl 19.00 efter at have hilst på mor, som selvsagt var overlykkelig for at have os hjemme igen. Vi er enige om at vi har haft en fortræffelig tur. Vi har kørt 11.300 kilometer !    
Vi er blevet interviewet af Torben Brandt fra DCU
Husk Klik påbillederne!!
Counter